Novium | Prosjekter

Våre prosjekter

Her kan du se noen av prosjektene vi har gjennomført/bygget i Novium, eller utført tidligere for andre oppdragsgivere.

Åsdalsveien 33

To prosjekterte tremannsboliger over tre plan med
god standard, balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme. Det blir 3-4 soverom, to bad og et moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Kjelsås - Midtoddveien 5

Enebolig i funkisstil under oppføring sentralt på Kjelsås. Interiørkonsept utarbeidet i samarbeid med Intro Interiørdesign. Grunnarbeidene startet opp 29.07.2019 og boligen er planlagt solgt ved ferdigstillelse februar/mars 20. Boligen blir på ca. 240 kvm, 5-6 soverom, og separat inngang til kjeller. Vinkjeller, treningsrom m.m. Høy standard . Ta kontakt for mer informasjon.

Hoff Terrasse - Skøyen

Totalrehabilitering av leilighet på 84 KVM på Hoff Terrasse i Oslo. Fokuset i rehabiliteringen har vårt å skape en unik bolig ved hjelp av en svært fleksibel og moderne planløsning, tilpasset flere av livets faser. Unikt lysdesign, i samarbeid med SML Lighting. Gode håndverksmessige kvaliteter. Trygg og sikker bolig for nye eier. Finnkode: 143941144

Jar

Arkitekttegnet enebolig med frittstående garasje. Ringmur med plate på mark. Tradisjonelt plassbygget bindingsverk med gitterbjelker i etasjeskille. Sperrekonstruksjon i tak.

Ullern

Arkitekttegnet To- og tremannsbolig over underjordisk parkeringsanlegg. Bygget er oppført i en kombinasjon av lettklinkerelementer og en bindingsverks konstruksjon.

Romerike

Arkitekttegnet enebolig med integrert garasje. Tradisjonelt plassbygget bindingsverk med gitterbjelker i etasjeskille og taksperrer.