Samarbeidspartnere

Alle våre prosjekter gjennomføres med søsterselskapet Novium Entreprenør som totalentreprenør, og med kvalitetssikrede og dyktige samarbeidspartnere og underleverandører. Erfaring reduserer i tillegg risikoen for feil, og sikrer oss prioritet.
Under ser du et utvalg av våre beste samarbeidspartnere.

SML Lighting AS

SML Lighting AS er en norsk bedrift som leverer belysningsløsninger og produkter til private, bedrifter og offentlige oppdragsgivere. SML designer, utvikler og leverer komplette belysningsløsninger. Løsningene utvikles av egne team, eller sammen med dyktige samarbeidspartnere. På produktsiden representerer SML noen av verdens ledende belysningsleverandører. Bedriften har en lang og solid historie. I 2018 var omsetning på ca. 71 millioner kroner. SML har kontorer i Oslo og Sarpsborg.

Les mer

Intro Interiørarkitekter

Intro er et interiørarkitekt- og designstudio, med 17 års erfaring, som leverer tjenester til næring og privat. Vi tilbyr prosjektering av næringslokaler, butikk, cafe/restaurant, offentlige rom eller privat bolig. Prosjektene spenner fra små til store innen både rehabilitering og nybygg. Våre ansatte er interiørarkitekter, interiørdesignere, retail designer/visual merchandiser og interiørkonsulenter, samt stylister. Prosjektene vi leverer skal begeistre og ha en gjennomtenkt helhet som bidrar til å styrke identitet av et firma eller personlighet i en bolig.

Les mer

Holte AS

Holte er Norges ledende leverandør av programvare til byggebransjen. Med mer enn førti års erfaring og over 50 000 brukere, leverer vi programvare som støtter alle faser av et byggeprosjekt. Programmene er skalerbare og brukes av alt fra enkeltmannsforetak til de største aktørene i bransjen.

Les mer

Hvavo AS

Hvavo er IT selskap stiftet av Kristian og Fabian våren 2018 med mål om å tilby rådgivning, salg og utvikling av web og applikasjons produkter til bedrifter og privatpersoner.

Les mer